Luku 1. Johdanto

Sisällys

Tietoja BibleTime:stä
Saatavana olevat tehtävät
Motivaatiota

Tietoja BibleTime:stä

BibleTime on Ramatun lukutyökalu, joka tukee erilaisia tekstityyppejä ja kieliä. Jopa laaja valikoima teosmoduuleja on helppo asentaa ja hallita. Se on rakennettu SWORD-kirjastolle, joka tarjoaa back-end toiminnallisuuden BibleTime-ohjelmalle. Raamatun tekstin näyttäminen, haku, jne. SWORD on Crosswire Bible Society:n lippulaivatuote.

BibleTime on suunniteltu käytettäväksi SWORD -projektin tukeman formaatin mukaisen teoksen kanssa. Täydellinen informaatio tuetuista dokumenttien muodoista löytyy kehittäjien osiosta SWORD projektista, Crosswire Bible Society.

Saatavana olevat tehtävät

Yli 280 asiakirjaa 50 kielellä on saatavana lähteestä Crosswire Bible Society. Nämä sisältävät:

Raamattuja

Raamatun koko teksti, valinnaisilla asioilla kuten Strongin numeroilla, otsikoilla ja / tai alaviitteillä tekstissä. Raamattuja on saatavana monilla kielillä, ja niihin sisältyy paitsi moderneja versioita, myös muinaisia tekstejä, kuten Codex Leningradensis ("WLC", heprea) ja Septuaginta ("LXX", kreikka). Tämä on SWORD-projektin kehittynein osa.

Kirjat

Tarjollaolevat kirjat sisältävät teokset "Imitation of Christ", "Enuma Elish", ja "Josephus: The Complete Works"

Kommentaareja

Kommentaareissa on klassikkoja kuten John Wesleyn "Notes on the Bible", Matthew Henryn kommentaari ja Lutherin "Galatalaiskirjeen kommentaari."Henkilökohtaisella kommentaarillasi voit tallentaa omat henkilökohtaiset muistiinpanosi Raamatun osiin.

Päivittäiset hartaukset

Monet ihmiset pitävät arvossa päivän Sanaa. Saatavillaolevat teokset sisältävät Daily Light Daily Pathilla, ja Losungenin.

Sanakirjat

Saatavilla olevia sanakirjoja ovat: Robinsonin morfologiset analyysikoodit ja kansainvälinen Raamatun tietosanakirja. Saatavilla olevia sanakirjoja ovat Strongin heprealainen Raamatun sanakirja, Strongin Kreikan Raamatun sanakirja, Websterin uudistettu englannin kielen sanaton sanakirja 1913 ja Naven ajankohtainen Raamattu.

On olemassa useita muita tietolähteitä, joita BibleTime käyttää.

Motivaatiota

Halumme on palvella Jumalaa ja teemme osamme auttaaksemme muita Jumalasuhteen kasvussa. Yritämme päästä siihen tehokkaalla, laadukkaalla ohjelmalla, ja vielä tehdä siitä yksinkertainen ja opastava käytössä. Meidän halumme on, että Jumalaa ylistettäisiin, sillä hän on kaikkien hyvien asioiden lähde.

 

Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, taivaan tähtien Isältä, jonka luona ei mikään muutu, ei valo vaihdu varjoksi.

 
 --Jaak 1:17, NASB

Jumala siunatkoon sinua käyttäessäsi tätä ohjelmaa.