BibleTimen osa sovellusikkuna

Kirjahylly

Kirjahyllyn kaikkien asennettujen teosten luettelo, lajiteltu kategorioittain ja kielien mukaan. Se sisältää kategorian "Kirjanmerkit". Sinne voit tallentaa ja hakea omia kirjanmerkkejäsi.

Teoksen avaaminen

Avataksesi teoksen kirjahyllystä lukemista varten, yksinkertaisesti kaksoisnapauta hiiren vasenta painiketta halutussa kategoriassa (Raamatut, kommentaarit, sanakirjat, kirjat, hartaustekstit tai sanastot) nähdäksesi sen sisällön. Sitten vain kaksoisnapauta teosta avataksesi sen lukemista varten. Lukuikkuna ilmestyy työpöytäalueelle.

Jos olet lukemassa tiettyä teosta ja haluat avata toisen teoksen lukemassasi kohdassa, voit käyttää pikanäppäintä. Yksinkertaisesti napsauta hiiren vasenta painiketta jakeessa / viitteessä (osoitin vaihtuu kädessä) ja vedä se Kirjahyllyyn. Pudota se teokseen, jonka haluat avata ja se avautuu lukemista varten siinä paikassa. Voit myös vetää jakeen viitteen olemassaolevaan ikkunaan. Sitten se hyppää määriteltyyn paikkaan.

Tehtävien lisätiedot

Jos napsautat hiiren oikeaa painiketta teoksen symbolin yllä, näet valikon lisäosat, jotka ovat merkityksellisiä tässä teoksessa. "Tietoja tästä teoksesta" avaa ikkunan, jossa on paljon mielenkiintoista tietoa valitusta teoksesta. "Avaa tämä teos" avaa pienen ikkunan salattuja tietoja teoksesta, missä voit antaa salausavaimen avataksesi teoksen. Saadaksesi lisätietoja salatuista teoksista, ole hyvä ja katso Lukitut moduulit sivua Crosswire Bible Society www-sivustolla.

Etsintä teoksista

Voit etsiä teoksessa napsuttamalla hiiren oikeaa painiketta sen kuvakkeella ja valitse"Etsi teoksista". Painamalla Shift ja napsauttamalla toisessa teoksessa voit valita useamman teoksen. Avaa sitten valintaikkuna noudattamalla samaa menettelytapaa. Haet kaikista näistä asiakirjoista. Täydellinen kuvaus hakuominaisuuksien toiminnasta on osiossaEtsiminen teoksen osassa.

Kirjanmerkkityöskentely

Vihje

Raahaa & pudota tehtävä tähän

Napsauta hiiren oikeaa painiketta Kirjahyllyn kirjanmerkkiluokassa ja valitse "Luo uusi kansio" luodaksesi uuden kirjanmerkkien alikansion. Voit käyttää normaalia vedä & pudota toimintoja raahataksesi jakeen viitteen lukuikkunasta tai esinnän tuloksista kirjanmerkkikansioon ja järjestä uudelleen kirjanmerkit kansioiden välillä.

Voit myös tuoda kirjanmerkkejä muilta ihmisiltä tai viedä kirjanmerkkejä jakamaan niitä. Voit tehdä tämän avaamalla kirjanmerkkikansion kontekstivalikon kuten aiemmin on kuvattu ja voit valita "Vie kirjanmerkit". Tämä tuo esiin valintaikkunan, jolla voit tallentaa kirjanmerkkikokoelman. Voit tuoda kirjanmerkkejä samalla tavalla.

Voit napsauttaa hiiren oikeaa nappia muuttaaksesi kansioiden tai kirjanmerkkien nimiä ja niiden kuvauksia.

Suurennuslasi

Tämä pieni ikkuna BibleTime ikkunan vasemmassa alalaidassa on täysin passiivinen. Aina kun hiiren osoitin sijaitsee jonkin tekstin yllä, jossa on lisätietoja (esim. Strongin numerot), nämä lisätiedot näytetään suurennuslasissa, ei itse tekstissä. Kokeile vain.

Työpöytä

Teos näkyy BibleTime työpöydällä. Tässä voit avata teoksia Kirjahyllystä lukeaksesi niitä, etsiä niistä, ja jopa tallettaa merkintöjä henkilökohtaiseen kommentaarimodeuuliisi (katso alla).

Lukutehtäviä

Kuten olemme jo nähneet, voit avata teoksen lukemista varten yksinkertaisesti napsauttamalla hiirellä niitä Kirjahyllyssä. Lukuikkuna avautuu työpöytäalueelle. Jokaisessa lukuikkunassa on työkalurivi. Sieltä voit löytää työkalut tämän ikkunan teokseen, kuten myös historia-painikkeet, jotka ovat tuttuja selaimesta.

Automaattinen vieritys

Tällä hetkellä aktiivista ikkunaa voi vierittää ylös- tai alaspäin. Aloita vieritys painamalla Vaihto+Alas. Voit lisätä vieritysvauhtia painamalla Vaihto+Alas useita kertoja. Paina Välilyöntinäppäintä pysäyttääksesi vierityksen. Aloittaaksesi vierityksen jälleen paina Välilyöntinäppäintä. Hidastaaksesi alaspäin vieritystä tai vierittääksesi toiseen suuntaan paina Vaihto+Ylös yhden tai useamman kerran. Minkä thansa muun näppäimen painaminen tai aktiivisen ikkunan vaihtaminen pysäyttää vierityksen.

Lukuikkunan sijoitus

Voit tietenkin avata useamman teoksen samaan aikaan. On olemassa useita mahdollisuuksia järjestää lukuikkunoita työpöydälle. Ole hyvä ja katso ikkunaa päävalikossa. Siellä voit nähdä, että voit joko asettaa lukuikkunan paikan täysin haluamaksesi tai voit antaa BibleTime ohjelman käsitellä sijoitus automaattisesti. Tämän saavuttamiseksi sinun on valittava yksi käytettävissä olevista automaattisista sijoittelutiloista IkkunaJärjestelytila. Kokeile vain. Se on yksinkertainen ja toimii.

Muokkaa omaa kommentaariasi

Voidaksesi tallettaa sinun omat kommenttisi Raamatun osista, sinun tulee asentaa yksinkertainen teos Crosswire Bible Society kirjastosta. Tätä teosta kutsutaan "Henkilökohtaiseksi kommentaariksi".

Avaa henkilökohtainen kommentaarisi napsauttamalla sen symbolia Kirjahyllyssä hiirenvasemmalla painikkeella. Voit muokata tätä kommentaaria napsauttamalla jotain jaetta. Se avaa ikkunan, jossa voit lisätä tai muokata sen jakeen tekstiä.

Vihje

If Muokkaa teosta ei ole aktiivinen. Ole hyvä ja tarkista, onko sinulla kirjoitusoikeus henkilökohtaisen kommentaarisi tiedostoihin.

Vihje

Vedä ja pudota toimii tässä. Pudota jakeen viite ja jakeen teksti lisätään.