Kirjahyllyn hallinta

Kirjahyllyn hallinta on työkalu Kirjahyllyn ylläpitoon. Voit asentaa uusia teoksia Kirjahyllyyn, ja päivittää tai poistaa olemassa olevia teoksia Kirjahyllystä. Voit käyttää sitä napsauttamalla AsetuksetKirjahyllyn hallinta päävalikossa.

Asenna teoksia

Tämän ominaisuuden avulla voit muodostaa yhteyden teosten arkistoon (nimeltään "kirjasto") ja siirtää yhden tai useamman teoksen oman koneesi paikalliseen Kirjahyllyyn. Nämä kirjastot voivat olla paikallisia (esim. SWORD CD) tai etäyhteyksiä (esim. Crosswiren SWORD moduulien kirjasto tai online-arkisto tai muu sivusto, joka tarjoaa SWORD moduuleja). BibleTime ylläpitää automaattisesti luetteloa etäkirjastoista ja niistä saatavissa olevista teoksista.

Aloittaaksesi asennuksen, valitse yksi tai useampi kirjasto, josta haluat asentaa teoksia. Sitten napsauta Seuraava painiketta. Sitten valitse yksi tai useampi kieli ja napsauta Seuraava painiketta. Näet luettelon kategorioista. Kaksoisnapsauta kategoriaa nähdäksesi teokset siinä kategoriassa. Valitse yksi tai useampi teos ja sitten napsauta Asenna teokset. Kun teokset on asennettu, napsauta Valmis.

Päivitä teoksia

Jos on olemassa päivitettävissä olevia teoksia, ne näytetään. Valitse yksi tai useampi teos ja napsauta Päivitä teokset. Teokset päivittyvät ja lopuksi napsauta Valmis.

Poista teoksia

Tämän toiminnon avulla voit poistaa yhden tai useamman teoksen Kirjahyllystäsi, jolloin levytilaa vapautetaan paljon. Valitse vain teokset Poista teokset painiketta.